NIEUWS & BLOGS

Funderingspalen die gezien mogen worden: de gedraaide buispaal

23 januari 2018

Funderingspalen verdwijnen niet altijd onder de grond. Kiest u voor het rauwe uiterlijk van een stalen paal of juist voor een coating, zodat de fundering naadloos overgaat in het ontwerp? Met de gedraaide buispaal kunt u alle kanten op. In dit blog vertellen wij u meer over de toepassingsmogelijkheden.

Lees verder

Boren of heien?

16 januari 2018

Hebt u een goede fundering nodig voor uw bouwproject, maar kijkt u op tegen de overlast van heien? Wilt u heien achter uw woning, midden in een woonwijk? Kiest u dan voor boren over heien? In veel gevallen is heien een aantrekkelijk alternatief voor boren! In dit blog leest u vier feiten over heien die u misschien nog niet kende.

Lees verder

Verhoef Funderingstechnieken en Hoolwerf Heiwerken vullen elkaar aan

24 juli 2017

Bij Verhoef Funderingstechnieken werken we bijvoorbeeld met grote zware geboorde palen en daar hebben we onze eigen speciale machines voor. Hoolwerf heeft weer zijn eigen gespecialiseerde machines en zo vullen wij elkaar aan.

Lees verder

Fundeer zonder overlast met de micropaal van Hoolwerf Heiwerken

6 juli 2017

“Gaat niet, bestaat niet.” Dat is ons motto. Voor ieder probleem hebben wij wel een oplossing en wanneer deze er niet is, dan maken wij deze. Hoolwerf Heiwerken denkt graag mee. Of het nu om een groot of klein project gaat, alle funderingsprojecten zijn belangrijk en alles verzorgen wij zonder overlast.

Lees verder

Klantverhaal van Heteren – Funderen in Spakenburg

15 juni 2017

In Spakenburg wordt gewerkt aan de bouw van de langste zelfsluitende waterkering ter wereld! Dit unieke project wordt gerealiseerd door Van Heteren, Weg- en Waterbouwbedrijf in samenwerking met Jansen Venneboer. De 300 meter lange keringwand moet Spakenburg beschermen tegen stijgend water.

Lees verder

Voordelen 100% trillingvrij funderen met de schroefinjectiepaal

13 juni 2017

Een bouwproject laat je graag zo soepel mogelijk verlopen, met zo min mogelijk overlast voor de klant en eventuele omwonenden. Het resultaat is een oplevering waarmee iedereen gelukkig is. Zo laat je een mooi visitekaartje achter. Een positief resultaat begint – zoals het woord al aangeeft: bij het begin.

Lees verder

Hoolwerf Heiwerken is dé funderingsspecialist voor Van Bree Aarts B.V.

20 april 2017

Miloud Ahammar, werkvoorbereider bij Van Bree Aarts B.V. in Leende, heeft al meerdere projecten samen met Hoolwerf Heiwerken gewerkt. “Zij hebben machines die op iedere bouwplaats komen en zijn zo de ideale partner voor onze funderingswerken.”

Lees verder

3 redenen om te kiezen voor trillingvrij heien in jouw bouwproject

20 april 2017

Funderen zonder overlast, dat is een groot voordeel voor jouw klant. Heb jij een bouwproject midden in een woonwijk, een klus in een oud huis of is de locatie slecht bereikbaar vanwege een smalle doorgang? Voor al deze projecten en meer heeft Hoolwerf Heiwerken een passende oplossing.

Lees verder

"Trillingsvrij heien, dat is funderen zonder overlast"

CONTACT

Hoolwerf Heiwerken BV

Eemdijk 32

3754 NH Eemdijk

06-53470332 / 06-54968966

033-2999900

Contact opnemen met Hoolwerf Heiwerken?

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen? Bel of mail ons. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.

Hoolwerf Heiwerken BV handelend onder de namen: Hoolwerf, Hoolwerf Heiwerken, Funderen zonder overlast

© HOOLWERF HEIWERKEN 2016

Hoolwerf Heiwerken BV handelend onder de namen: Hoolwerf, Hoolwerf Heiwerken, Funderen zonder overlast   © HOOLWERF HEIWERKEN BV 2016