PROJECTEN

Stalen Damwand - It 'Heidenskip

Opdracht: Aanbrengen stalen damwand in it'Heidenskip (Friesland).

Funderen zonder overlast: De stalendamwand heeft een planklengte van zes meter. De ruimte was beperkt, met een werkhoogte van drie meter.

 

Schroefinjectiepalen - Hoofddorp

Opdracht: Op dit project zijn 16 schroefinjectiepalen aangebracht voor de renovatie van de burg aan de IJweg in Hoofddorp.

Funderen zonder overlast: De afmetingen van de schroefinjectiepalen zijn Ø219/300/450 en hebben een paalpuntniveau van 18 meter beneden het werkniveau.

Schroefinjectiepalen - Bussum

Opdracht: Op dit project zijn 20 schroefinjectiepalen aangebracht voor de renovatie van het karakteristieke pand naast het station in Bussum.

Funderen zonder overlast: Alle palen hadden een afmeting van Ø168/220/300 met verschillende lengtes. Gezien de bouwkundige staat van de bebouwing, was dit een grote uitdaging waar veel precisie bij kwam kijken.

Draaipalen - Maarssen

Opdracht: Voor de realisatie van nieuwe bruggen zijn casing draaipalen toegepast. De palen dienen als landhoofd voor deze bruggen.

Funderen zonder overlast: De palen van Ø219/350 zijn kaarsrecht weggeschroefd voor de damwand. En de laatste 4 meter van de palen zijn voorzien van een speciale coatinglaag, omdat deze palen uiteindelijk in het zicht blijven staan.

Schroefinjectiepalen - Hoya

Opdracht: Op dit project zijn door ons trillingsvrije en grondverdringende schroefinjectiepalen geïnstalleerd.

Funderen zonder overlast: De palen zijn op de fabriekslocatie van Smurfit Kappa naar een diepte van 12 meter gedraaid en hebben een diameter van Ø168/350. Door gesteenten die aanwezig zijn in de bodem, is gekozen om de palen eerst drie meter voor te boren, zodat het funderen zonder problemen verliep.

Trillingsvrije palen - Groningen

Opdracht: In Groningen zijn door Hoolwerf Heiwerken 20 Casing Draaipalen de grond ingedraaid voor de fundering van stroomhuisjes.

Funderen zonder overlast: De palen die hier zijn geïnstalleerd, hebben een lengte van 12 meter en een diameter van Ø219, met een schroefblad van Ø350. Deze palen zijn volledig trillingsvrij de grond ingedraaid en volledig grondverdringend.

"Gaat niet, bestaat niet."

CONTACT

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Hoolwerf Heiwerken BV
Eemdijk 32
3754 NH Eemdijk

06-53470332 / 06-54968966